Dispuutshuizen


Dispuutshuizen
Een studentenhuis komt in aanmerking voor de naam Dispuutshuis van LYNX wanneer er minimaal twee re√ľnisten, leden of aspirant-leden wonen. Op dit moment bestaan er vier Dipsuutshuizen van LYNX. De burg. van Tuyllkade 142 bis (Huize Speelberg genoemd), de Anton Geesinkstraat 42 (Huize het Antwoord), Amaliastraat 44 (Huize Amalia) en de Abrikoosstraat 37 (Huize SBS).

 

Huize Speelberg
Op het moment van schrijven wonen er 4 Dispuutsleden op dit adres. Michel Ter Rele, Ad Blitterswijk, Pim Beenhakker en Anouk Mulder.
Al sinds ongeveer 2006 wonen er leden van de U.T.V. Op het moment van schrijven zijn 5 van de 10 kamers bezet door U.T.V.-ers. Het huis is gelegen in de wijk Zuilen.

 

Huize het Antwoord
Op het moment van schrijven wonen er 2 Dispuutsleden op dit adres. Sven van Nieuwenhuizen en Rick Splinter. Al sinds ongeveer 2010 wonen er leden van de U.T.V. Het huis is gelegen in de wijk Ondiep.

 

Huize Amalia
Hier wonen twee van onze LYNX chickies, Barbara van Velzen en Fabienne Margry.

 

Huize SBS
Sinds december 2011 is Huize SBS een Dispuuthuis van Dispuut LYNX. Bram, Stephan en Sebastiaan zorgen ervoor dat het altijd goed toeven is op dit adres.