Inschrijving Urban Camping 2014

Beste LYNXjes,

De eerste LYNX-activiteit van het nieuwe collegejaar komt alweer steeds dichterbij. Over enkele weken zullen wij onze tenten uitslaan op een voorlopig nog geheime locatie.

Omdat de Urban Camping Crew voor de organisatie bijtijds moet weten wie er allemaal meegaat is het van groot belang dat jullie het onderstaande inschrijfformulier invullen. Zodoende ben je er zeker van dat je mee kan naar het nu al legendarische Urban Camping avontuur dat over iets minder dan een maand losbarst!

Wij raden jullie aan om zo snel mogelijk te reageren. Een goed excuus om onder deze activiteit uit te komen is bij voorbaat al even zwak als zinloos. Meld je daarom het liefst in deze maand nog aan via het onderstaande formulier (dus niet mondeling of via whatsapp).

Je inschrijving zal pas definitief zijn als je naast het invullen van het onderstaande formulier ook die schamele 20 euro over hebt gemaakt naar de LYNX rekening met als beschrijving: “Betaling Urban Camping”.

rekening t.n.v.:J. van der Wolf

reknr.:NL69 RABO 0308.8102.44

Overigens zal de speciale Urban Camping website de komende dagen extra worden aangevuld met tips die een tipje van de sluier oplichten.  Houdt deze dus nauwlettend in de gaten de komende tijd.

We hebben er in ieder geval al veel zin in, het wordt top!

Dikke lebber,

Urban Camping Crew 2014

Naam

Email (verplicht)

Heb je een auto beschikbaar?
 Ja Nee

Heb je een tent beschikbaar?
 Ja Nee

Ben je gezegend met een of andere irritante allergie?

 

 


Laat een bericht achter

Je moet ingelogt zijn om te reageren!.