Urban Camping 2014

De meesten van ons zullen ondertussen genieten van een welverdiende vakantie. Toch is het nu al van belang om twee belangrijke data na de vakantie rood te omcirkelen en vrij te houden. De Urban Camping Crew heeft de afgelopen maanden namelijk een mooi Urban Camping Event voor jullie georganiseerd.

Op vrijdag 12 september en zaterdag 13 september slaan we onze tenten uit op een unieke stedelijke locatie. Aangezien deze datum net na de zomervakantie en het introductiekamp valt en er logischerwijs nog geen tentamenstress is rekenen wij logischerwijs op een hoge opkomst bij deze mooie in opkomst zijnde LYNX traditie. De kosten voor twee dagen Urban Camping zijn slechts 20 euro. Hiervoor krijg je een BBQ (met fraai uitzicht), bier, 1 Overnachting, Ontbijt/Lunch, Boottocht en een Citytour. Maar bovenal zul je er een hoop gezelligheid en een onvergetelijk weekend terugkrijgen middenin een even zo gezellige stad. Mochten de eerste twee dagen zo goed bevallen dat er LYNXjes nog een nacht (zaterdag op zondag) willen blijven overnachten dan kan dit maar dan uiteraard op eigen kosten.

Omdat LYNXjes bekend staan als doortastende wezens willen we de bestemming voor de Urban Camping 2014 stapsgewijs en beetje bij beetje iets meer prijsgeven. Dit doen wij door regelmatig tips weg te geven op de speciaal in het leven geroepen Urban Camping website. Ook vind je de paklijst op deze website en kan je aftellen tot de uiteindelijke datum. Dubbele afspraken of laatste moment afzeggingen zijn dus bij voorbaat al onnodig

Houdt de speciale Urban Camping Website dus in de gaten via urbancamping.dispuutlynx.nl

Wij hopen jullie te zien op de 12e van September! Geen excuus mogelijk, het wordt een topweekend.

Dikke lebber,

Urban Camping Crew 2014

 

 


Laat een bericht achter

Je moet ingelogt zijn om te reageren!.