LYNX stedentrip Brugge 2014

Lieve LYNXjes,

Zoals jullie vast nog wel weten zijn we dit jaar op stedentrip geweest naar Brugge. Nu heb ik de eer gegeven om hierover een leuk verhaaltje te schrijven over wat we nu weer allemaal hebben uitgespookt!

Allereerst een beginnen over de heenreis. Hierbij wil ik graag buiten beschouwing laten hoe sven als eerste weg ging maar als laatste aankwam, Kiki de auto van steef in puin probeerde te rijden, en hoe we heerlijk culinair hebben gedineerd bij de Burgerking. Oh wacht nu staat het er toch in.

Bij aankomst in het hostel is het allemaal lekker verlopen, na het opmaken van de privé gaskamertjes en de verdeling van de bedden, zijn er in de lobby al de nodige Belgische biertjes achter de kiezen verdwenen, in onze poging om de groep bijeen te krijgen. De toon is gezet. De hierop volgende kroegentocht is enig sinds in het water gevallen omdat saggerijnige belgen en te kleine kroegen probeerde onze drinklust en drang tot het uithalen van stommiteiten in bedwang probeerde te houden. Dat wil niet zeggen dat we niet uit deze sferen zijn gebroken. In cafe pick brak t los, op z’n hollands is er ten volle gebruik gemaakt van het bekende happy-hour fenomeen. Belgische biertjes voor een euro dan gaat het hard. De dansvloer was bezet met LYNXjes het bier vloeide de trap was glad en belgen heb ik niet gezien.

Nu kan ik niet heel veel meer vertellen over de avond omdat de nodige zwarte gaten mijn geheugen belemmeren voldoende te functioneren, maar wat ik wel kan zeggen is dat het podium in beslag is genomen door losheupige, rondzwierende en lachende LYNXjes.

Zwart gat. Iets met verdwalen, Belgische mannen en een vreemd bed. Hier laat ik me niet verder over uit.

De volgende ochtend. Moeite met opstaan. Iedereen. Dagprogramma maar uitgesteld om een welverdiend ontbijt te nuttigen bij de pizza hut of elders. Wat nou eieren met spek en broodjes? Die salami pizza of calzone onbeperkt legt een betere bodem voor …. Grote hoeveelheden Brugse zot en straffe henrick. Redelijk snel was iedereen op de been in de zon aan het strolen door brugge, zelfs bassie deed een poging..

De tour door de beroemde brouwerij van Brugge de halve maan was leuk& boeiend plus de slappe hap die de Belgische gids uitkraamde was ook om van te genieten, al zal niet iedereen dat met me eens zijn. Wat is het verschil ook alweer tussen een trippel en een quadruppel? ….. Juist jongen, goed opgelet. Meer bezig met stickers verspreiden. Maar 1 ding weten jullie waarschijnlijk nog wel, Jemig wat waren die biertjes direct uit de fabriek lekker! En wat stond de zon heerlijk op het terras! Arme Bassie, die zijn geluk nog aan het zoeken was in bed.

Na onze sexy kontjes van het terras te hebben verheven was het tijd voor eten. Een uiteindelijk privé restaurant, waar Lau even z’n kunstjes liet zien, steef met biefstukken ging googelen en Rick z’n welverdiende schoonheidsslaapje kon houden na alle straffe hendriks uit de halve maan. Het restaurant bleek wel een minpuntjes wat betreft de kosten, onze excuses hiervoor, laten we het zien als een leermomentje.

Cafe pick bleek weer de place to be waar de laatste restjes energie wegvloeide uit de LYNXjes. Waar Maarten nog in de comfortzone kwam van comateuse chicks en haar breezer vriendinnen maar facepalmde om zijn heldhaftige karma te kunnen opwaarderen. In Belgie wordt iedereen pist als je de ambulance belt om een eventuele vechtpartij af te weren met hete kroketten of andere voedingswaren.

Jongens, ik heb enorm genoten van dit heerlijke weekend en hoop dat jullie hetzelfde kunnen zeggen!
Dat er maar veel avonturen mogen volgen met ons knettergekke en kei-leuke dispuut!

Cheers!

Kiki krol en de stedentrip-cie!

Ps: Wil je alles nog een keertje herbeleven? De foto’s staan vanaf vandaag ook online!


Laat een bericht achter

Je moet ingelogt zijn om te reageren!.