LYNX Weekend Limmen

Beste LYNXjes,

De lokale bevolking van de gemeente CAL klaagt al maanden omdat het strand constant schreeuwt en smeekt om die heerlijke lichamen van Dispuut LYNX. In de verte liggen de zeemeerminnen onder het genot van vele piña coladas te flaneren op de zandbanken. De bevolking is de laveloze zeemeerminnen zat en roept bij deze Dispuut LYNX op om zo snel mogelijk weer naar Limmen te komen om de zeemeerminnen en het strand te bevredigen in hun behoefde.

De bevolking vindt het schandalig dat ze nog drie weken moeten wachten. Wil jij echter wel heel graag deel uitmaken van de groep die dit klusje moet klaren, denk jij ja dit kan ik, dit is mijn droom, hier liggen mijn passies meld je dan snel aan!

Ook dit jaar zal de officiële aanmeldingsprocedure geschieden via Facebook. Om het jullie nog gemakkelijker te maken kan dit eventueel ook gewhappt worden naar de praeses. Het telefoonnummer van de praeses is bij de meeste van jullie wel bekend. Zo niet? Vraag het dan even bij de vrouwelijke LYNXjes zij hebben hem uiteraard allemaal in hun snelkeuzelijst (op Iphone is dat bij favorieten) staan.

Het programma is voor het grootste gedeelte hetzelfde als vorig jaar. Echter zijn er twee aanpassingen; meer uren strand en een uitgaansavond (eventueel ook op het strand). Voor de mensen die de chillste activiteit van vorig jaar gemist hebben; de rest van het programma bestaat uit vanzelfsprekend schransen en zuipen! Oftewel magnifiek chill!

In Limmen zullen wij verblijven in het pied-à-terre van de praeses.Verwacht geen Hilton kwaliteit maar het kan ermee door. Zoals bij de meeste buitenhuisjes is het moeilijk te bereiken met het openbaar veevervoer, kijk dus even of je een auto beschikbaar hebt om jou en andere LYNXjes die richting in te loodsen (en de volgende dag naar het strand). Er zijn steeds meer auto’s beschikbaar vanwege het burger bestaan wat velen van ons tegenwoordig lijden dus dat moet geen probleem zijn.

Het weekend zal plaatsvinden vanaf vrijdag 18 juli tot zondag 20 juli. De meeste LYNXjes zullen in de namiddag vertrekken. De volgende voorwerpen zullen wellicht handig zijn om mee te nemen; zwembroek, strandlaken, zonnebrand, slaapzak, matje en opblaasunits. Het inschrijfgeld zal later deze week of in de loop van volgende week bekend gemaakt worden. Eventuele schade aan of vervreemding van het interieur en exterieur van Huize van Rij zal verhaald worden op de veroorzaker.

Met vriendelijke groet,
mede namens het Derde Bestuur der Dispuut LYNX

De bewoners van de gemeente Castricum, Akersloot en Limmen

Kleine samenvatting van bovenstaande uiteenzetting:

Waar: Limmen, Noord-Holland;

Huize: van Rij, Pagenlaan 33 1906 CT;

Datum: 18-7-2013 tot en met 20-7-2013;

Mee nemen: zwembroek, strandlaken, zonnebrand, slaapzak, matje, opblaasunits en overige attributen;

Vervoer: Auto;

Doel: Ervoor zorgdragen dat Algi meer zwarte vrienden krijgt en bier proeven op hoogstaand niveau;

Doen: Aanmelden via Facebook of Whatsapp (voor mensen die in het buitenland verblijven volstaat een sms ook).

 


Laat een bericht achter

Je moet ingelogt zijn om te reageren!.